Nieuwjaarsreceptie 2024; jubilarissen en Astrantia Award

Nieuwjaarsreceptie 2024; jubilarissen en Astrantia Award

Traditiegetrouw was op 1 januari weer de nieuwjaarsreceptie van Astrantia. In een volle kantine werden onderling de nieuwjaarswensen uitgewisseld en werd onder het genot van een hapje en een drankje gezamenlijk het nieuwe jaar geopend.

Zoals elk jaar werden de jubilarissen van de club in het zonnetje gezet. Maar liefst 18 leden kwam dit jaar deze eer toe. Aan de voetbalkant waren Daan van Duijnhoven, Jeroen van Duijnhoven, Theo Gerrits, Mario van Schaijk, Rhea Smits en Robert Wattimena 25 jaar lid. Eli Wattimena, William Wienhofen en Edwin Wolters bereikten het 40-jarig lidmaatschap, Dirk Derks 50 jaar. Vijf leden waren afgelopen jaar 60 jaar lid van onze vereniging: Toon Giesbers, Harry Janssen, Ger van Ophuizen, Mary van Ophuizen en Frans Simons. Wim Wijnhofen bereikte het aantal van maar liefst 70 jaar! Aan korfbalzijde waren er twee jubilarissen: Yvonne Giesbers (25 jaar lid) en Mariƫlle Luisman-Verweij (40 jaar lid). Nogmaals van harte gefeliciteerd!

Na de jubilarissen werd de Astrantia Award uitgereikt aan een vrijwilliger die zich bovenmatig inzet voor de vereniging. Deze prijs is gegaan naar iemand die al jarenlang op een gedreven en enthousiaste manier betrokken is binnen Astrantia Korfbal. Op alle mogelijke manieren: als fanatiek speelster, assistent, trainer/coach bij de jeugd, analist van wedstrijden/tegenstanders en de drijvende kracht van de jeugd technische commissie. Demi Binnenhei mag zich in 2024 zeer terecht de eigenaar van de Astrantia Award noemen!

Tot slot werd een moment genomen om Ine Wijnhofen te bedanken voor hoe zij met ziel en zaligheid jarenlang de kantine heeft beheerd. Ine heeft het afgelopen jaar een stapje teruggezet qua werkzaamheden en werd middels een daverend applaus en een mooi aandenken bedankt voor al haar inzet.

Astrantia wil iedereen een bijzonder prettig, sportief en gezond 2024 wensen! Tot ziens op ons sportpark.
Foto’s gemaakt door Marieke Lemmen