Corona update Astrantia

Corona update Astrantia

We zijn blij dat er nog steeds in de buitenlucht gesport kan worden, maar we vinden samen met de KNVB dat we de aanwezigheid bij Astrantia ook zo veel mogelijk moeten beperken tot het buiten sporten. Dit betekent dat vanaf zondag 21 november de volgende maatregelen van kracht zijn bij Astrantia:

De belangrijkste regel is nog steeds: Heb je klachten zoals door het RIVM omschreven, blijf dan thuis, laat je testen en kom niet naar het sportpark!

  • Om de aanwezigheid bij Astrantia zoveel mogelijk te beperken zal de kantine in ieder geval tot en met 3 december gesloten zijn.
  • Kleedlokalen (e.d.) worden enkel voor gebruikelijke doeleinden gebruikt – Hier worden geen overbodige eigen consumpties genuttigd onder het mom van dan hier maar een extra drankje samen.
  • Er is geen publiek toegestaan bij wedstrijden. Ouders die meerijden naar uitwedstrijden vallen niet onder deze beperking en mogen aanwezig zijn op het sportpark.
  • Voor iedereen(!) geldt dat zij onze sportaccommodatie na afloop van een training of wedstrijd zo spoedig mogelijk dienen te verlaten.
  • Alle personen vanaf 18 jaar die de binnenruimtes van onze accommodatie bezoeken (zoals kleedkamer, toilet, bestuurskamer) dienen een Corona ToegangsBewijs (CTB) in combinatie met geldig legitimatiebewijs te kunnen tonen.

Er is een uitzondering voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn; zij hoeven geen CTB te tonen. Denk hierbij aan trainers, coaches, leiders en scheidsrechters. Ouders die meerijden naar uitwedstrijden vallen niet onder die uitzondering en moeten wel een CTB tonen bij betreden van een van de binnenruimtes.

Wij beseffen dat deze aanvullende maatregelen weer het nodige vragen van iedereen. Tegelijkertijd zijn wij ervan overtuigd dat wij op deze manier het gezellige clubleven binnen afzienbare tijd weer de boventoon kunnen laten voeren op sportpark de Heikant.

Dank voor jullie medewerking en begrip.
Het bestuur