Bestuurswijzigingen

Bestuurswijzigingen

Afgelopen maandag 23 oktober hebben we onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering gehouden. We kunnen spreken van een prima bijeenkomst met goede, actieve input van onze trouw aanwezige leden. We willen via deze weg graag ook aan degenen die niet aanwezig waren, meedelen dat wij als bestuur een aantal wijzigingen in onze samenstelling hebben.

Zoals bekend is het voorzitterschap de afgelopen tijd (interim) waargenomen door Edward Troost. Blij zijn wij te kunnen melden, dat wij een nieuwe voorzitter aan u voor kunnen stellen: Sietse Jager. Sietse was al actief binnen het bestuur (bestuurslid Sportzaken voetbal) en zal de rol van voorzitter vanaf heden op zich nemen. Edward gaat zich als bestuurslid weer richten op de Sportzaken aan voetbalzijde.

Ook bij het penningmeesterschap heeft er een wijziging plaatsgevonden. Na jaren van trouwe dienst heeft Karin Tesser afscheid genomen als bestuurslid en vanaf heden is Tim Sengers penningmeester van Astrantia.

Uiteraard willen wij zowel Edward als Karin hartelijk danken voor hun inzet voor onze vereniging en zijn wij enorm blij Sietse en Tim op deze functies te mogen verwelkomen.

Voor de functie van secretaris (momenteel ingevuld door Ellie Janssen) zijn wij nog op zoek naar opvolging. De intentie is om deze functie in de loop van dit seizoen over te kunnen dragen aan een ander. Lijkt het je iets om bij het bestuur aan te sluiten of ken je iemand die hier wellicht interesse in zou kunnen hebben? Laat het ons weten of vraag een van ons naar meer info.

Sportieve groet,
Bestuur Astrantia