Astrantia SV reist af naar Zuid-Afrika

Astrantia SV reist af naar Zuid-Afrika

Afgelopen mei hebben onze trouwe leden Sjoerd, Mariëlle, Teun en Noortje een fantastisch mooie reis naar Zuid-Afrika gemaakt. En, een delegatie van oude jeugd tenues van onze club mocht met hen mee.

“Van Astrantia SV mochten wij oude shirts en broeken meenemen om ze daar een 2e leven te geven. De eerste set hebben wij overhandigd aan Marieke van Madiba Travel. Marieke is al jaren actief betrokken bij de gemeenschap van Kurland Village. Zij heeft er voor gezorgd dat  de shirts zijn afgegeven aan een sportclub in Kurland village. Onlangs kregen wij een bedank berichtje met mooie foto’s.”

“De andere shirts en broeken hebben we zelf af mogen geven aan een voetbal team in Hambrook. Wij kregen daar een rondleiding van de mensen van de Three Tree Hill Foundation. Dit was een hele bijzondere ervaring, ook omdat Sjoerd en Teun mee mochten voetballen met de kinderen van het voetbalteam. Na afloop hebben Noortje en Teun de shirts en broeken uitgedeeld aan de kinderen. Prachtig en ontroerend om te zien hoe blij de kinderen waren met deze spullen. Astrantia SV heel erg bedankt dat wij de shirts mee mochten nemen.”

Mariëlle Noortje Sjoerd & Teun – JULLIE bedankt! 

http://www.friendsofkurland.nl
https://www.threetreehill.co.za/community-foundation