Prinses Irene 3 – Astrantia/ONA 2: 6-7

GOEDE SEIZOENSSTART VOOR ASTRANTIA/ONA 2

Vandaag speelde Astrantia/ONA 2 haar eerste competitiewedstrijd tegen een niet onbekende tegenstander, Prinses Irene 3. In de voorbereiding hebben de ploegen elkaar namelijk al eerder getroffen.

In het eerste deel van de wedstrijd was het scoreverloop gelijkopgaand. Prinses Irene nam steeds de voorsprong, waarna Astrantia/ONA de gelijkmaker scoorde. Tot de 3-3, daarna nam Astrantia/ONA een knappe voorsprong naar 3-5.

Na rust lukte het Astrantia/ONA niet om een ruimere voorsprong te pakken, maar door goed verdedigend werk kon Prinses Irene ook niet op gelijke hoogte komen. Net als bij de start van de wedstrijd werd er ook in de tweede helft om en om gescoord. Prinses Irene maakte de 4-5, waarna Astrantia/ONA het gat weer op 2 bracht, 4-6. In het vervolg van 5-6, naar 5-7 en ten slotte een eindstand van 6-7.