ONA/Astrantia 1 – VIOS/Spes 1: 21-26

ONA/ASTRANTIA 1 SCOORT 21 KEER, MAAR HOUDT PUNTEN NIET IN EIGEN HUIS

In een volle sporthal in Overasselt speelde ONA/Astrantia 1 zondag 27 november tegen VIOS/Spes 1. Een wedstrijd met in totaal 47 doelpunten. Saskia van Kerkhof: ‘Ik heb prachtig korfbal gezien en ik ben trots op ons team, een ontwikkeling zoals gewenst. We hebben 21 goals gemaakt tegen zo’n tegenstander, geweldig!’

Een vermakelijke wedstrijd voor het publiek waarin het tempo en het afrondingspercentage hoog lag. In de beginfase van de wedstrijd was het VIOS/Spes 1 dat direct de voorsprong nam. ONA/Astrantia 1 scoorde knap mee en kon aanhaken tot de 8-8. Helaas maakte VIOS/Spes 1 net voor rust het gat groter, 9-13.

Ondanks goed en gevarieerd spel, kon ONA/Astrantia 1 dit gat in de tweede helft niet meer dichten en won VIOS/Spes 1 de wedstrijd met 21-26.