KVC 1 – ONA/Astrantia 1: 10-12

ONA/ASTRANTIA 1 WINT EERSTE ZAALWEDSTRIJD VAN KVC 1

Doordat ONA/Astrantia 1 vorig jaar de strijd om promotie nipt heeft verloren komt ONA/Astrantia 1 in de zaalcompetitie uit in de Hoofdklasse, een klasse lager dan op het veld. Gisteren speelde ONA/Astrantia tegen KVC 1 haar eerste zaalwedstrijd.

Bijna de gehele wedstrijd heeft ONA/Astrantia 1 voorgestaan. Na een 1-3 voorsprong kwam KVC 1 terug tot 4-3. Dit was tevens de ruststand.

ONA/Astrantia 1 zette een knappe tweede helft neer en boog de achterstand om naar een 4-7 voorsprong. In het vervolg van de tweede helft kon ONA/Astrantia 1 deze voorsprong behouden.

Saskia van Kerkhof: ‘We hebben veel kansen gecreëerd en op belangrijke momenten gescoord. Met een 4-3 achterstand in de pauze hebben we de winst in de tweede helft naar ons toegetrokken door collectief te strijden’,