Prinses Irene 1 – Astrantia/ONA 1: 10-10

Prinses Irene 1 – Astrantia/ONA 1: 10-10

Zondag 22 mei speelde Astrantia/ONA 1 de belangrijke wedstrijd tegen Prinses Irene 1. Beide ploegen hebben de punten nodig om weg te komen van de onderkant van de ranglijst.

Astrantia/ONA 1 was gebrand om de overwinning mee naar huis te nemen en speelde een goede wedstrijd. Na de 1-0 van Prinses Irene was het Astrantia/ONA die de leiding nam in de wedstrijd. In de beginfase soms nog wat onwennig, maar al snel werd duidelijk hoe Astrantia/ONA het de verdediging van Prinses Irene moeilijk kon maken. De ruststand van 4-6 gaf goede hoop voor een goed uiteinde van de wedstrijd.

In de tweede helft kon Astrantia/ONA op voorsprong blijven. Echter stokte het op de 9-10 voorsprong. De laatste fase van de wedstrijd lukte het Astrantia/ONA niet meer om te scoren, waardoor er grote druk kwam op het verdedigingsvak. In de laatste seconden van de wedstrijd schoot Prinses Irene raak, waardoor de einduitslag op 10-10 kwam. De dames van Astrantia/ONA hadden de winst verdiend, maar konden dit in de slotfase helaas niet waarmaken.

Aankomende zondag speelt Astrantia/ONA de uitwedstrijd tegen Peelkorf. Tevens speelt de concurrentie, Korfrakkers 1, tegen SPES 1. Als SPES wint, blijft Korfrakkers op 2 punten en kunnen ze Astrantia/ONA 1 niet meer inhalen op de ranglijst. Al met al een spannende slotfase van de competitie!

Foto’s gemaakt door Marieke Lemmen