Oxalis 2 – ONA/Astrantia 2: 8-18

OVERTUIGENDE WINST ONA/ASTRANTIA 2

Zondag 4 december speelde ONA/Astrantia 2 een uitwedstrijd tegen Oxalis 2 in Sevenum. Vorig seizoen hebben deze ploegen elkaar al vaker getroffen, echter is het team van Oxalis 2 zeer veranderd. Het werd een makkelijke overwinning voor ONA/Astrantia 2 (8-18).

Paul van Someren: ‘Ik ben blij met de uitslag en de 2 punten, maar nog blijer met het aantal genomen kansen en de getoonde inzet 60 minuten lang!!’

ONA/Astrantia 2 pakte al vroeg in de wedstrijd een voorsprong van 0-3. Helaas kwam ONA/Astrantia 2 in de eerste helft niet verder dan 4 doelpunten verschil. Er werd gerust met een stand van 4-8. In de tweede helft werd de voorsprong knap uitgebreid. Ondanks de grote voorsprong bleef ONA/Astrantia 2 tot aan het laatste fluitsignaal alles geven, dit leverde een mooie 8-18 overwinning op.