ODIO 2 – Astrantia/ONA 2: 4-6

ASTRANTIA/ONA 2 HERPAKT ZICH OPTIJD EN WINT VAN ODIO

Zondag 9 oktober speelde Astrantia/ONA 2 een uitwedstrijd tegen ODIO 2 in Millingen. Daar waar de vorige wedstrijd met 10-7 gewonnen werd, was men overtuigd ook nu 2 punten te pakken. De eerste helft bleek echter een doelpuntloze 30 minuten te zijn voor Astrantia/ONA 2. Aanvallend kwamen voldoende kansen, echter miste de scherpte in de afronding. Door knap verdedigend werk bleef de schade beperkt en was de stand met de rust 1-0.

Paul van Someren: ‘Na een, aanvallend, moeizame eerste helft, waarin wel heel goed verdedigd werd, herstelde we ons in de tweede helft’. Deze tweede helft werd de korf makkelijker gevonden en liet Astrantia/ONA 2 zien dat ze wederom verdiend de overwinning over de streep trokken.

Volgende week staat de laatste veldwedstrijd van 2022 op het programma. Thuis in Middelaar, om 11:00 speelt Astrantia/ONA 2 op 16 oktober tegen Be Quick 4. Beide ploegen staan met 8 wedstrijdpunten bovenaan en strijden dus om de koppositie.