MKV 1 – ONA/Astrantia 1: 8-21

In de laatste competitieronde stond de uitwedstrijd tegen MKV 1 op het programma. Bij winst zal ONA/Astrantia 1 bovenaan in de poule eindigen en zich plaatsen voor de beslissingswedstrijden voor promotie naar de Topklasse.

De eerste helft was rommelig en ONA/Astrantia verdedigende niet scherp. Door snelle doelpunten van MKV kwam ONA/Astrantia met 2-0 en 3-1 achter. In het vervolg van de eerste helft haakte ONA/Astrantia aan en vielen de doelpunten makkelijker. Van 3-3 naar 6-6, waarna ONA/Astrantia de leiding overnam. Er werd gerust met een stand van 7-9 in het voordeel van ONA/Astrantia.

De tweede helft was ONA/Astrantia dominant. Met 12 doelpunten voor en slechts 1 tegendoelpunt kon ONA/Astrantia in de tweede helft de score makkelijk uitbouwen. Met knappe aanvallen en de juiste afronding werd de wedstrijd gewonnen met 8-21.

Door deze winst heeft ONA/Astrantia 1 zich geplaatst voor de promotiewedstrijden naar de Topklasse. Op 10 en 17 april zal Oranje Wit de tegenstander zijn.

We hopen wederom op veel publiek en support tijdens deze spannende wedstrijden.