Heijen 3 – Astrantia 2: 8-0

Het Tweed krijgt pak slaag in Heijen

Door de vele afgelastingen elders op de velden in de competitie vanwege corona of het slechte weer was de wedstrijd tegen Heijen 3 dé kans voor Het Tweed om even op de eerste plaats op de ranglijst te komen staan. Wel met wat meer wedstrijden in de benen dan veel andere ploegen, maar het was toch een unieke kans voor een team van Astrantia zo ver in de competitie.

Helaas deelde Heijen zichzelf een Sinterklaas-kadootje uit door met het selectie-elftal het derde elftal te bemannen. Het Tweed had geen enkele kans om in de wedstrijd te komen en werd de eerste 20 minuten volledig zoek gespeeld. Voor rust kende het Tweed de beste fase en creëerde het nog wat kleine kansjes. De rust werd met een verdienstelijke 2-0 achterstand ingegaan, na rust zette de fittere spelers van Heijen 1 gas tegen de zichtbaar minder getrainde mannen van Astrantia 2. Die versnelling zorgde voor een terechte 8-0 eindstand. Kortom, een kansloze missie.