De Peelkorf 1 – Astrantia/ONA 1: 12-8

ASTRANTIA/ONA HANDHAAFT IN TOPKLASSE

Zondag 29 mei speelde Astrantia/ONA 1 de een-na-laatste competitiewedstrijd uit bij Peelkorf. In de eerste helft kon Peelkorf, door slordig verdedigen van Astrantia/ONA, een gat slaan. De ruststand was 9-2.

Astrantia/ONA speelde een knappe tweede helft, waarbij Peelkorf nog maar 3 keer wist te scoren. De aanvallen van Astrantia/ONA werden beter afgerond waardoor de tweede helft met 3-6 werd gewonnen. Helaas was het verschil door Peelkorf in de eerste helft al gemaakt en kon Astrantia/ONA de einduitslag niet meer voldoende ombuigen naar een overwinning. De einduitslag was 12-8.

Na afloop van de wedstrijd werd bekend dat Korfrakkers gewonnen had en dus op 4 wedstrijdpunten kwam. Prinses Irene verloor en bleef op 4 wedstrijdpunten. Astrantia/ONA had 5 wedstrijdpunten. In de laatste competitieronde speelde Korfrakkers en Prinses Irene tegen elkaar. Bij gelijkspel zouden 3 ploegen op 5 punten komen. Middels een drieluik van de onderlinge wedstrijden komt Astrantia/ONA het beste uit de bus en dus was Astrantia/ONA op 29 mei al zeker van handhaving in de Topklasse!