Astrantia/ONA 2 – Be Quick 4: 10-6

ASTRANTIA/ONA 2 KOPLOPER

Zondag 16 oktober speelde Astrantia/ONA 2 haar laatste veldwedstrijd van de eerste helft van de veldcompetitie tegen Be Quick 4. Tot op heden deelde deze ploegen de koppositie, maar door een knappe overwinning van 10-6 staat Astrantia/ONA 2 nu alleen bovenaan!!

‘Het was een zwaarbevochten, maar zeker verdiende en terechte overwinning op onze medekoploper’, aldus de trotse coach, Paul van Someren. In de eerste helft kwam Astrantia/ONA 2 steeds op achterstand. 0-1, 1-2, 2-3 en 2-4. Nog voor rust werd de achterstand van 2-4 omgezet in een 4-4 ruststand.

Na rust was het Astrantia/ONA 2 dat liet zien wie de terechte winnaar van de wedstrijd is en werd vanaf de 5-5 de voorsprong verder uitgebouwd tot de 10-6 overwinning.

Volgende week start de selectie met de zaaltrainingen om in het weekend van 20 november goed voorbereid te kunnen starten met de zaalcompetitie. Hier speelt Astrantia/ONA 2 een klasse hoger dan op het veld, namelijk reserve overgangsklasse.