Astrantia/ONA 1 – DDW 1: 13-23

Astrantia/ONA 1 verliest van DDW en ligt uit de bekercompetitie

In het najaar van 2021 is de bekercompetitie van dit seizoen gestart. Na gewonnen wedstrijden tegen Flamingo’s en VMS mocht Astrantia/ONA ‘overwinteren’ in de bekercompetitie. Gisteravond stond de kwartfinale op het programma. DDW, zaalfinalist van de Topklasse, was de tegenstander.

Astrantia/ONA speelde een sterke eerste helft. De juiste kansen werden uitgespeeld met knappe scores. Hierdoor verliep de eerste helft gelijkopgaand. Net voor rust kon DDW van 8-8 iets uitlopen naar 8-10.

In de tweede helft zakte het niveau van Astrantia/ONA terug. Verdedigend was de scherpte weg en aanvallend werden mooi uitgespeelde kansen niet afgerond tot doelpunten, waardoor DDW verder kon uitlopen. Dit resulteerde in een uitslag van 13-23.

Astrantia/ONA 1 heeft een knappe eerste helft neergezet en neemt dit mee naar de eerste competitiewedstrijd die voor aankomende zondag op het programma staat tegen Korfrakkers 1.